Hypropullers

Op initiatief van de Firma Basrijs is in het seizoen 2001 een competitie gestart voor sportklasse tractoren in het westen van Noord-Brabant. Direct na het seizoen 2000 werd een Commissie van rijders opgesteld. Deze Commissie wisselt ideeen, problemen en oplossingen met elkaar uit om de Competitie tot een hoger niveau te brengen. Eind 2003 is deze Commissie opgedeeld in 2 (kleinere) Commissies. Zo is er het Algemeen Bestuur en de Technische Commissie. De Technische Commissie bepaald in grote lijnen het technische reglement en de naleving ervan. Het Algemeen Bestuur houdt zich meer bezig met de diverse afwikkelingen tussen deelnemers en organisatoren.

In het seizoen 2002 werd een Stichting opgericht voor deze Competitie, genaamd: "De Hypropullers". De Competitie heeft op dit moment 2 hoofdsponsoren, namelijk: Farms Best Holland en Basrijs BV. Daarnaast zijn er nog een aantal sponsoren en sub-sponsoren. Een overzicht hiervan zie je op hun eigen website: www.hypropullers.nl.
De uitslagen van de afgelopen seizoenen krijg je te zien door hierboven op de jaartallen te klikken. Voor het seizoen 2000 is een uitslag gemaakt, zonder dat er een echte competitie van tevoren was vastgesteld.
Ook het Competitie-Reglement en het technische reglement staan hierboven vermeld.